Thursday, December 28, 2017

Femina Orbis - vizionarska kazivanja (autor Dorijan Nuaj)

Kada se Merkur nađe u znaku Jarca, Venera uđe u znak Škorpije, a Sunce i Mars u Strelcu, podignuće se veo između spoljnjeg i unutrašnjeg, a svest na Zemlji biće u Tifaretu. Ljudi će biti heksagramom osvetljeni pentagrami. To prevođenje svesti rad je velike anđeoske alhemičarke. 

Pogledajte njen prikaz: Venera, koja je sa njene leve strane, projektuje Lava i Smrt, dve nemani, jednu ognjenu a drugu vodenu, Zver i Morskog Zmaja. To su dva elementa: Vatra i Voda. Merkur, koji je sa njene desne strane, projektuje Orla i Đavola, nebesku i zemaljsku neman. To su elementi Vazduh i Zemlja.

Velika anđeoska alhemičarka je peti element. Njena leva ruka je Voda, a desna Vatra. Ona je solarni anđeo jovialnog reda i marcijalne žestine. Ona je anđeo-čuvar čoveka i nositeljka petozračne krune. Njena moć je u njenom pogledu.

Iznad velike anđeoske alhemičarke stoji sveštenica srebrne zmije u kojoj su ključevi znanja, razumevanja i mudrosti. Njena moć je u njenom glasu. Ona je prenositeljka, zver petog elementa, i izvire iz same krune božanskog kralja. Ona je boginja Meseca i svih zvezda. Njeno plavetnilo je zvuk tišine. Ona dolazi po odabranog i nosi ga preko smrti.

To je trojedinstvo Velike Majke - ona je krst na dnu (dodir), sunčani krug u sredini (pogled) i mesečev srp na vrhu (glas) - 463, dakle 13. U vremenu koje dolazi, ona će se razotkriti čovečanstvu i skinuće tešku senku sa ljudskog videla. Ko preživi bujicu elemenata i velike stihije - progledaće. Marširaće armije žena, čija će pročela biti obeležena sjajnom krunom, a na čelima tih armija stajaćemo mi, revolucionari zavetovani ništavilu. Budite strpljivi braćo, dolazi naše vreme.